Forum, Afinsa y Arte y Naturaleza

El comité d’afectats de Fòrum, Afinsa i Arte y Naturaleza d’ADICAE a Catalunya colocarà una taula informativa per a donar a conèixer la seva actual situació

By 12 de junio de 2008noviembre 12th, 2020No Comments

Transcorreguts més de dos anys desde que es va destapar el escàndol de les inversions filatelicas, que va destapar el monumental frau comes per Fórum i Afinsa i al que va seguir una trama similar en Arte y Naturaleza, els processos judicials oberts no sembla ser el camí a seguir per a resoldre eficaçment la actual situació de més de 400.000 families.

El Comité d’Afectats per Fórum , Afinsa i Arte y Naturaleza d’Adicae a Catalunya colocará el divendres 13 i dissabte 14 de Juny una taula informativa per a donar a coneixer la seva actual situació i per a advertir als estalviadors de que el seu problema no a sigut el primer ni sera el últim si no es prenen les mesures corresponents. Escandols financers similars com aquests porten anys repetint-se com els casos de la Agencia de Valores AVA, Gescartera, Terra o les Acadèmies d’anglès.

Sota el lema “ Defendemos el ahorro de todos” el Comité d’Afectats de Fórum, Afinsa i Arte y Naturaleza de Catalunya” es posara una taula a la Plaça dels Països Catalans, a Sants Estació, el dia 13 de Juny de 10 a 14 hores i de 17 a 19 hores, i el dia 14 de Juny de 10 a 14 hores. L’objectiu es exposar a la opinió pública la lentitud de la justicia en els casos dels fraus financers massius a els consumidors i reivindicar una solució per a la seva situació actual. A la vegada es posaran taules en un total de trenta localitats de tot el territori nacional amb el mateix objectiu.

Passat més de dos anys de conèixer el frau, el problema continua viu i els afectats no deixaran de lluitar i reivinidicar una resposta per part de les Adiministracions Públiques. Per tant la Plataforma d’Afectats per Forum, Afinsa i Arte y Naturaleza de ADICAE continua amb les seves actuacions, en la cerca de un gran accord polític, que es tradueix en el Fons de Compensació de Perdues proposat per ADICAE, permeti donar resposta al problema de cents de milers de families espanyoles.