Forum, Afinsa y Arte y Naturaleza

AICEC-ADICAE convoca juntament amb CEAFFA, FAF i altres associacions d’afectats la primera gran manifestació unitària pel casi Forum-Afinsa-Arte y Naturaleza

By 8 de mayo de 2009enero 28th, 2021No Comments

En motiu del tercer aniversari de l’esclat del frau, el conjunt de les organitzacions, associacions i plataformes que defensen als afectats han convocat una gran manifestació unitària a Barcelona pel proper 9 de Maig a les 12:00 hores a Pza. Catalunya. De manera global, la Plataforma d’ADICAE (que agrupa a 90.000 afectats a tot l’estat espanyol, 33.000 d’ells a Catalunya) juntament amb Ceaffa, la Federació d’Afectats Filatèlics i la Federació de Plataformes Blanques representen conjuntament a la pràctica totalitat de les víctimes de Fórum, Afinsa i Arte i Naturaleza.

Després de 30 anys sense protecció pels seus estalvis, i de 3 anys sense solució davant el major escàndol a l’estalvi a l’estat espanyol, els afectats demanen justícia eficaç i la necessitat d’una solució política urgent a través d’un acord polític que doni lloc a la creació d’un Fons de Compensació de Pèrdues.

Amb aquesta manifestació i l’actuació unitària del conjunt dels afectats s’obre un nou camí en la defensa del tots els estalviadors i afectats per Fórum, Afinsa i Arte y Naturaleza, que s’han vist doblement afectats per la crisi actual, i que no aturaràn les seves actuacions fins aconseguir una solució justa i raonable al greu problema plantejat.

Durant aquesta setmana prèvia a la manifestació, afectats de tota Catalunya distribuiràn a l’opinió pública el díptic que s’adjunta, que exposa la realitat del succeït i les reivindicacions de les 460.000 famílies afectades a tot l’estat espanyol.